Un hoţ, care luni a furat 3 console de jocuri din centrul comercial Auchan, a fost prins miercuri de poliţişti, când s-a întors la locul faptei. Bărbatul, un clujean în vârstă de 68 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este anchetat pentru furt.

Furtul celor trei console de jocuri în valoare totală de 5187 lei a fost a fost comis în jurul orei 19.30 şi a fost reclamat marţi dimineaţă de reprezentanţii unui magazin din centrul comercial. 

În urma cercetărilor pornite de poliţiştii Biroului de combatere a infracţiunilor contra patrimoniului Oradea, autorul a fost identificat în scurt timp, fiind un bărbat în vârstă de 68 ani din municipiul Cluj Napoca. 

Poliţiştii, după cum a aflat BIHOREANUL, nu au avut mult de căutat. Miercuri, bărbatul a fost surprins chiar în centrul comercial de unde furase electronicele, fiind ridicat imediat după ce a ieşit. Poliţiştii au reuşit să recupereze de la el două din cele trei echipamente electronice sustrase.

Hoţul a şi fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, iar joi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, "în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta", după cum precizează un comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Cercetările în caz continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru recuperarea integrală a prejudiciului.