Un spărgător de locuinţe în vârstă de 28 ani din Tileagd a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru furt calificat după ce a golit o casă din comună, de unde a furat până şi vesela, săpunurile şi detergentul, bunurile fiind transportate cu ajutorul a doi copii de numai 10 ani.

Poliţiştii Postului de Poliţie din Tileagd au fost sesizaţi despre furt sâmbăta trecută, de proprietarul casei, un clujean care venea doar în timpul liber în comună şi care s-a plâns că hoţii i-au luat tot, de la scule, electrocasnice, produsele de igienă personală și de curățenie, inclusiv vesela, până la plasele de sârmă şi ţevile de PVC din cămară.  

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au şi identificat pe făptaş, un localnic în vârstă de 28 de ani, despre care spun că a luat bunurile din casa clujeanului în decursul a mai multor zile.

„Acesta este bănuit că, în perioada 15 - 31 mai, însoțit de doi minori localnici, de 10 ani, ar fi pătruns în imobilul respectiv și a fi sustras bunurile reclamate, din care ulterior ar fi vândut o parte”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Bihor, care precizează că cercetările în caz continuă. 

Prejudiciul în valoare de 2.500 lei a fost recuperat parțial de polițiștii din Tileagd, fiind restituit proprietarului.