Un copil în vârstă de 8 ani şi doi adulţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, miercuri dimineaţă, după ce un microbuz şi o dubiţă de transport marfă s-au izbit, pe DN 1, în localitatea Corniţel. Timp de o oră, traficul rutier s-a desfăşurat pe o singură bandă, alternativ.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, accidentul rutier a fost semnalat printr-un apel prin numărul de urgenţe 112, la ora 8.10.

În eveniment au fost implicate un microbuz în care călătoreau patru persoane şi o dubiţă de transport marfă cu doi pasageri.

"Toate cele șase persoane (cinci adulți și un minor) au fost evaluate, iar trei dintre acestea au fost asistate medical la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor", scrie în informare.

Pentru salvarea lor au intervenit echipajele Stației de Pompieri Aleșd, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, și cu ambulanța SMURD tip B2 a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. 

La faţa locului se află şi poliţiştii rutieri care fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor şi cauzelor accidentului rutier.

Traficul rutier a fost îngreunat timp de aproximativ o oră, de faptul că s-a circulat pe o singură bandă, alternativ, a explicat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

"Începând de la ora 9.30, circulaţia rutieră s-a reluat în condiţii normale", a mai spus Fărcuţa, precizând şi că şoferii din vehiculele implicate în evenimentul rutier au fost testaţi şi nu au consumat nici alcool şi nici droguri. 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Aleşd, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!