Un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea bihoreană Lugaşu de Jos s-a ales cu dosar penal, marţi, după ce poliţiştii rutieri l-au prins conducând beat şi fără permis, o motocicletă neînmatriculată. 

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, tânărul a fost oprit de un echipaj al Secției 1 de Poliție Rurală Borod, în noaptea de luni spre marţi, pe DN1, în localitatea Valea Mare de Criş. 

„Tânărul de 18 ani din localitatea Lugașu de Sus conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se precizează în informare.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca atare, tânărul a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

Totodată, poliţiştii au întocmit un dosar penal în caz, pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!