Un orădean în vârstă de 44 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce, duminică seară, în jurul orei 20.16, a intrat cu motocicleta într-un cap de pod pe drumul comunal 14, lângă Diosig.

"În timp ce conducea o motocicletă pe direcţia Vamă - Diosig, într-o curbă uşoară spre stânga, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei, motocicleta a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare", se arată în comunicatul transmis, luni, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Cauzele accidentului nu au fost, încă, pe deplin lămurite.

Cert este că, în urma impactului, motociclistul s-a ales cu leziuni grave şi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Pacientul a suferit politraumatisme ale capului şi toracelui, are două coaste fracturate şi contuzie la plămâni. În plus, are fracturi la umărul stâng, la coloană şi o fractură deschisă urâtă de femur", a explicat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Dacian Juca.

Potrivit medicului, în ciuda leziunilor grave, starea motociclistului este stabilă.