Sâmbătă, 19 mai, de la ora 10, debutează un nou curs gratuit de tenis pentru pasionaţi. Organizat de Clubul Sportiv Voinţa Oradea, cursul se adresează "tuturor celor care vor să deprindă abc-ul tenisului", după cum anunţă iniţiatorii. Cursul va fi susţinut, pe bază de voluntariat, de antrenorii clubului "Voinţa".

Asemenea cursuri au mai fost organizate, tot voluntar, în 2014, 2015 şi 2017, iar prin ele circa 150 de copii şi adulţi au făcut primii paşi în tenis.

În această primăvară, cursurile se vor desfăşura în fiecare sâmbătă, timp de o lună, pe terenul de tenis de zgură de pe strada Pasului nr. 5, proprietatea lui Gheorghe Tarţa.

"Omul de afaceri orădean, un iubitor şi practicant al sportului alb, a decis să pună gratuit la dispoziţie terenul antrenorilor şi micilor tenismeni care doresc să calce pe urmele Simonei Halep sau Roger Federer", a precizat Mircea Drăgoi, directorul clubului Voinţa.

Cursul se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, respectiv celor cu vâtste între 5 ani şi 70 de ani.

Se asigură rachete şi mingi de tenis, iar cei care au rachetele lor pot să le aducă cu ei.  Înscrierile se fac la numărul de telefon 0723.391.348 (Mircea-Teodor Drăgoi).