După meciul din etapa intermediară de miercuri, pierdut după prelungiri în faţa Stelei, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi îndreaptă atenţia asupra următoarei partide din campionat. Sâmbătă de la ora 20, elevii antrenorului Cristian Achim vor evolua la Cluj Napoca, în compania formaţiei locale Universitatea BT.

Se anunţă un joc extrem de dificil iar pentru orădeni, care vor servi replica unei alte pretendente la titlu anul acesta.

Ambele echipe vin după înfrângeri în runda de miercuri. Dacă bihorenii au fost învinşi acasă de Steaua, clujenii au cedat în deplasarea de la Târgu Mureş. Tocmai de aceea, ambele combatante îşi doresc cu ardoare victoria, orădenii pentru a-şi păstra prima poziţie în clasament, iar clujenii pentru a mai recupera din decalajul de 3 puncte care o desparte de prima clasată.

Partida U BT Cluj – CSM CSU Oradea se constituie în derby-ul etapei, urmând a se întâlni echipa de pe primul loc, CSM CSU Oradea, cu 46 de puncte, şi U BT Cluj, de pe poziţia a treia, cu 43 de puncte.

Meciul, care va fi arbitrat de Laurenţiu Grigoraş, Ciprian Stoica şi Sorin Drugău, va fi transmis în direct de Digi Sport.

În celelalte două partide ale ultimei etape din turul Grupei locurilor 1-6 a Ligii Naţionale de baschet masculin, BC Mureş va evolua duminică la Craiova, iar Steaua CSM EximBank Bucureşti, luni, la Sibiu.


Etapa a V-a (ultima a turului) din Grupa locurilor 1-6 a Ligii Naţionale de baschet masculin:

Sâmbătă:

Ora 20:00  U-Banca Transilvania Cluj - CSM CSU Oradea (Digi Sport)

Duminică:

Ora 17:00 SCM U Craiova - BC Mureş Tg. Mureş (Digi Sport)

Luni:

Ora 18:00 CSU Atlassib Sibiu - Steaua CSM Eximbank (Digi Sport)


 


Etapa a V-a (ultima a turului) din Grupa locurilor 7-12 a Ligii Naționale de baschet masculin:

Sâmbătă:

Ora 17:00  CS Energia Tg. Jiu - CS Dinamo București

Ora 18:00 CS Gaz Metan Mediaș - CS Phoenix Galați

Ora 18:00 BC SCM Timișoara – BCM U Pitești