După înfrângerea de pe teren propriu, din prima etapă a returului de cammpionat, în faţa liderului, echipa bistriţeană CSM, formaţia orădeană de handbal feminin CSU CSM îşi continuă în acest sfârşit de săptămână parcursul din campionatul Diviziei A, Seria B, cu un nou joc dificil.

De această dată, formaţia antrenată de profesoara Doina Ardelean se va duela cu cea de-a doua clasată. Este vorba despre Cetate Devatrans, o echipă care, de asemenea, îşi doreşte promovarea şi care are 10 victorii în 11 jocuri.

Meciul Cetate Devatrans – CSU CSM Oradea este programat sâmbătă, de la ora 17 şi va fi condus de arbitrii timişoreni D. Ghiocel şi C. Rotundu.

Deşi formaţia gazdă este favorita certă a confruntării, jucătoarele echipei orădene speră să aibă o evoluţie mult mai bună decât în runda de debut din retur şi cel puţin să se întoarcă cu fruntea sus din această deplasare.

În clasament, momentan, CSU CSM Oradea ocupă locul X, penultimul, cu 3 puncte, ca urmare a înregistrării a unei victorii şi zece înfrângeri.

În jocurile de sâmbătă, din etapa a XIII-a a Seriei B din Divizia A la handbal feminin se mai remarcă partidele CSU de Vest Timişoara – SCM Piteşi şi CSU Craiova – CSM Slatina.

Liderul ierarhiei, CSM Bistriţa are o misiune uşoară, urmând a primi replica ultimei clasate, ACS Avram Iancu Arad.