Atletul orădean Mihai Sorin Dringo a obţinut un nou rezultat bun la Jocurile Europene Malopolska 2023, eveniment care are loc în aceste zile în Polonia, la Cracovia.

Dringo a obţinut de această dată locul II cu ştafeta României în proba de 4×400 metri mixt.

Legitimat la CSU CSM Oradea şi antrenat de Robert Olah, Mihai Sorin Dringo a fost primul din echipa României şi a alergat cei 400 de metri în 46.43 secunde.

Din echipa României au mai făcut parte Elena Mirela Lavric, Robert Parge şi Andrea Miklos. Timpul stabilit de România a fost de 3 minute și 14,83 secunde.

Atleţii români au fost depăşiţi în această probă doar de echipa Sloveniei, care a terminat mai rapid cu 11 zecimi de secundă. Pe locul III s-a clasat Ucraina.

Acest rezultat vine doar la câteva zile după ce Mihai Sorin Dringo s-a clasat pe locul al III-lea în proba de 400 metri plat de la Jocurile Europene de la Cracovia.

În săptămâna 26 iunie - 2 iulie, clubul CSM Oradea va avea alţi reprezentanţi la Jocurile Europene Malopolska 2023.

Astfel, doi judoka şi o spadasină vor concura sub tricolor în cadrul întrecerilor de la Cracovia.

Mai întâi, luni, Bianca Benea va lua startul în proba de spadă individual feminin, iar apoi, joi, tot ea va concura şi în proba de spadă pe echipe feminin.

La finele săptămânii, sâmbătă, pe 1 iulie, va veni rândul judokanilor. Astfel, Alex George Creţ şi Ioan Dziţac vor lua startul în concursul de judo pe echipe. Alături de ei se va afla şi antrenorul Emil Morar.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!