Baza Tineretului din Oradea oferă tot mai bune condiţii pentru iubitorii de fotbal pe teren redus, chiar şi pe timp de iarnă. Marți seara a fost inaugurat, cu un meci de minifotbal, cel de-al doilea teren acoperit. 

„S-au finalizat lucrările la cel de-al doilea teren, pe structură metalică. Este un teren acoperit de dimensiunile 43x23, ideal pentru minifotbal, pentru toate anotimpurile. Este acoperit cu structură metalică şi prelată.”, a declarat Spiridon Baltsavias, administratorul bazei.

Meciul de inaugurare a fost unul amical între o echipă formată din prietenii lui Baltsavias, cel care organizează competiţiile de minifotbal de la Baza Tineretului, şi cea a Presei Bihorene, care activează în campionatul Ligii a III-a de minifotbal. Jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 9-9, după ce şi la pauză se consemnase tot remiză, 5-5.

După cum a mai precizat Spiridon Baltsavias, Baza Tineretului beneficiază acum de cele mai bune condiţii, după ce în toamnă a fost înlocuită şi suprafaţa sintetică de pe terenuri.

„Acum trebuie doar să avem grijă de ele, iar de investit ar mai fi de investit doar în zona vestiarelor”, a mai precizat Baltsavias,.