Clubul Sportiv King Pong Oradea a organizat pe 8 octombrie un nou turneu din liga AMATuR, de data aceasta de categoria A.

Astfel, au fost trei categorii în funcţie de nivelul de joc, începători, avansaţi şi open.

Cu un număr total de 86 de jucători (veniţi din peste 10 localităţi diferite), turneul a fost unul foarte spectaculos.

La categoria începatorilor, locul I a fost câştigat de Dobrai Balazs (LPS Satu Mare), locul II i-a revenit Amaliei Boros, de la clubul gazdă (CS King Pong Oradea), iar locul III lui Beniamin Docea din Aiud.

Categoria avansaţilor a fost condusă de orădeni, care au ocupat primele poziţii, astfel: locul I, Lilian  Parus (CS King Pong Oradea), locul II, Cristian  Savu (CS King Pong Oradea), iar locul III, Mihnea Pasăre (Hunedoara).

Categoria celor mai profesionişti, Openul a fost câştigat de tânărul clujean Vlad Farcaş, urmat de arădeanul Bogdan Roman şi de Victor Avram.

La final, câştigătoii au fost premiaţi cu trofee unicat, medalii, diplome, bani şi servicii oferite de sponsori.

Următorul concurs mai semnificativ din această serie de turnee de tenis de masă va avea loc în luna decembrie, iar acesta va fi adresat exclusiv copiilor.

Clubul King Pong Oradea îi aşteaptă însă pe iubitorii de sport în fiecare vineri seară, la turneul saptamanal Foresta, care în doi ani a devenit unul foarte popular în rândul jucătorilor de toate nivelurile.