Surpriză în dosarul unui orădean arestat preventiv la începutul acestui an pentru 4 furturi din autoturisme comise anul trecut!

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Furturi din Auto din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, s-a descoperit că bărbatul, Ciarnău Sandor, în vârstă de 27 ani, a mai spart încă 11 autoturisme în municipiu.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, furturile au fost comise în perioada septembrie 2017 – ianuarie 2018, pe timp de noapte, când bărbatul ar fi forţat încuietorile mai multor autoturisme şi ar fi sustras diverse bunuri, provocând un prejudiciu total de aproximativ 14.500 lei, recuperat parțial de polițiști.

Suma se adaugă la paguba de aproximativ 6.900 lei provocată de acelaşi spărgător de maşini proprietarilor celor 4 autoturisme pe care le-a spart în vara trecută şi pentru care, pe 11 ianuarie, Ciarnău a fost arestat preventiv, iar pe 22 ianuarie a şi fost trimis în judecată sub acuzaţia de furt calificat şi distrugere.