Molnar Zoltan, un tânăr de 28 ani din Oradea, a murit, miercuri, după ce a căzut de la etajul 7 al blocului turn de pe strada Tudor Vadimirescu situat în centrul municipiului, din primele investigaţii efectuate de poliţişti rezultând că băiatul s-a sinucis.

Tragedia a fost descoperită de un locatar care a ieşit din apartament după ce a auzit bubuitura puternică produsă de corpul băiatului în momentul în care s-a zdrobit de betonul din casa scării. "Parcă s-a prăbuşit liftul, aşa s-a auzit. Când am ieşit l-am văzut pe băiat plin de sânge şi am sunat la Poliţie", a declarat pentru BIHOREANUL unul dintre vecini.

Potrivit locatarilor, părinţii băiatului locuiesc în bloc, iar tânărul, care nu şi-a finalizat studiile începute la Facultatea de Arhitectură, lucra împreună cu ei la firma proprie pe care o deţineau, profilată pe expertize auto.

Miercuri, la prânz, Zoltan a făcut o vizită părinţilor după care, fără să le spună acestora ceva, şi-a luat rămas bun, a urcat până la etajul 7 al blocului, de unde s-a aruncat în gol, căzând în holul blocului situat la etajul 1 al clădirii care adăposteşte sediul Bancpost.

Până în prezent, poliţiştii nu au reuşit să stabilească ce anume l-a determinat pe tânăr să recurgă la gestul sinucigaş. Băiatul avea o fire introvertită, însă, din investigaţiile efectuate până acum, nu avea probleme cu părinţii şi nici dificultăţi financiare.

"Poliţiştii efectuează cercetări. Deocamdată nu s-au stabilit circumstanţele în care s-a produs tragedia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspectorul principal Alina Dinu.

Tatăl băiatului, Molnar Zoltan Ladislau, este un cunoscut expert auto, acreditat de Ministerul Internelor, cu care poliţiştii Serviciului Rutier Bihor au colaborat în numeroase cazuri pentru investigarea accidentelor.