Agentul de poliţie Florin Hava din Copăcel a fost implicat, joi, într-o tamponare în timp ce se afla la volanul autoturismului de serviciu şi se îndrepta spre sediul Poliţiei Oradea.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Traian Blajovici şi Vlădeasa. "Subofiţerul a virat spre strada Traian Blajovici, fără să se asigure, lovind un alt autoturism care circula regulamentar", a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău.

Din fericire, în urma impactului, niciunul dintre şoferi nu a fost rănit, însă atât Loganul Poliţiei cât şi maşina pe care poliţistul a lovit-o, un SUV condus de preotul greco-catolic Ioan Călin Duşe, au fost avariate.

În urma cercetărilor efectuate de echipajul Poliţiei Rutiere, s-a stabilit că tamponarea s-a produs din vina poliţistului, care nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire", motiv pentru care agentul Hava nu va mai conduce în următoarele două luni.

"Poliţistului i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile şi, totodată, i s-a aplicat o amendă de 402 lei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.