Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a anunţat, marţi, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor au finalizat ancheta în cazul unui salontan acuzat că delapidat peste 400.000 lei din banii angajatorilor.

"Poliţiştii îl bănuiesc pe acesta că, în perioada ianuarie 2007 - iulie 2008, în calitate de contabil al unei societăţi comerciale din Salonta, şi-ar fi însuşit 341.452 lei din conturile curente şi din casieria societăţii", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ulterior, spune Dinu, bărbatul a schimbat firma, dar nu şi metehnele. În perioada iunie 2009 - martie 2010, pe când era contabil la o altă societate comercială, acesta a transferat din contul bancar al firmei în cel personal 104.505 lei, iar mai apoi, pentru a se pierde urma banilor, a direcţionat o parte din bani spre conturile altor persoane.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.