Un bărbat în vârstă de 36 ani din comuna Derna este cercetat pentru sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în urma unui incident rutier produs sâmbătă noaptea, la intersecţia străzii Oneştilor cu Calea Aradului.

La volanul unui BMW, acesta a intrat în bordura de beton a scuarului din intersecţie, după care a plecat. Ulterior, el s-a întors la faţa locului, dar a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după cum se arată într-un comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Potrivit comunicatului, incidentul a fost semnalat Poliţiei la ora 23.55, iar cercetările la faţa locului au fost derulate de un echipaj al Biroului Rutier Oradea. 

„În timp ce conducea un autoturism pe Calea Aradului din municipiul Oradea, conducătorul auto a intrat în coliziune cu bordura din beton a scuarului situat pe mijlocul părții carosabile, din sensul giratoriu de la intersecția cu strada Oneștilor, a abandonat autoturismul și a părăsit locul evenimentului rutier, iar ulterior s-a întors la fața locului”, se precizează în informare. 

Din fericire, evenimentul rutier a fost unul fără victime. 

La solicitarea legală a polițiștilor rutieri, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care acesta s-a ales cu dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Biroului Rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!