Un şofer în vârstă de 40 ani din localitatea bihoreană Oşand, comuna Husasău de Tinca, a fost reţinut de poliţişti, miercuri seara, după ce a fost găsit cu o alcoolemie "de comă" plimbându-se prin Tinca la volanul unei maşini. Tot în Arestul Poliţiei a ajuns, miercuri, şi un şofer de 31 ani din Copăcel, care a fost prins conducând drogat. 

Şoferul din Oşand a fost oprit miercuri în jurul orei 20.40, pe strada Andrei Șaguna din localitatea Tinca. "Acesta conducea un autoturism neînmatriculat și având o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat", a transmis joi Biroul de presă al Poliţiei Bihor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

La fel, a fost reținut și un bărbat de 31 de ani, din localitatea Copăcel, care, oprit miercuri pentru un control de rutină pe drumul județean 767/E, în Alparea, a ieşit pozitiv la testul antidrog. 

"În urma testării bărbatului de 31 de ani cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive", scrie în comunicatul poliţiştilor, precizându-se că şoferul a fost condus la Serviciul judeţean de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru determinarea substanţei consumate. 

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale, iar cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Bihor sub supravegherea procurorilor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!