Un tânăr de 19 ani este căutat de mai multe echipaje de poliţie, după ce a dispărut miercuri noaptea de pe malul Crişului, în zona pizzeriei Bridge, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Din datele deţinute de poliţişti, miercuri seară, Tanca Ervin (foto) a petrecut împreună cu prietenii săi la pizzeria Bridge. După închiderea pizzeriei, în jurul orei 12.30 noaptea, tânărul a plecat din local spunându-le că iese să se răcorească pe malul Crişului. Din acel moment nu l-a mai văzut nimeni.

Mai multe echipaje de poliţie au ieşit la faţa locului miercuri noapte, dar şi în cursul zilei de joi, căutându-l pe tânăr împreună cu prietenii şi familia acestuia, fără succes. Până în prezent, Ervin nu a fost găsit.

Tânărul are o înălţime 1,65 m, circa 70 kg, constituţie normală, faţă ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr şaten deschis, tuns scurt.

La data dispariţiei, purta un tricou albastru, blugi albaştri, jachetă din fâş de culoare neagră, cu dungi albe şi inscripţie albă pe spate, pantofi sport negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu tânărul căutat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie ori să apeleze gratuit numărul de telefon 112.