Un tânăr de 22 de ani din Abrămuţ s-a ales  în weekend cu dosar penal după ce a fost prins conducând fără permis, iar la solicitarea poliţiştilor acesta le-a arătat un document fals.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, băiatul a fost oprit duminică, în localitatea Sânnicolau de Munte, de către agenţii de poliţie din Săcueni.

"Duminică, 15 mai a.c., la ora 17.10, pe drumul comunal 767A, în localitatea bihoreană Sânnicolau de Munte, poliţiştii din Săcueni au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Abrămuţ, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", transmit reprezentanţii poliţiei.

La solicitarea poliţiştilor, tânărul le-a prezentat acestora un permis de conducere care, în urma verificărilor în baza de date, s-a dovedit a fi fals. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și cu permis fals, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din Săcueni.

În total, în weekendul trecut au fost sancţionaţi 197 de participanţi la trafic care nu au respectat legislaţia rutieră. Printre aceştia s-a numărat şi un tânăr de 17 din Brusturi, prins în timp ce conducea fără permis un motociclu neînmatriculat, dar şi un bărbat de 51 de ani din Oradea, depistat în trafic în timp ce conducea, deşi avea suspendat acest drept. Ambii s-au ales cu dosar penal.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!