Un şofer de 52 de ani din Bunteşti este cercetat de poliţiştii beiuşeni după ce a lovit cu maşina un alt autoturism, iar apoi a fugit de la locul evenimentului rutier.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.30, iar şoferul care a provocat tamponarea şi-a continuat drumul, cu toate că proprietarul autoturismului acroşat, un beiuşean de 26 de ani, a încercat să-l împiedice şi s-a agăţat de autoturism, fiind târât aproximativ 10 metri.

Anunţaţi prin 112, poliţiştii rutieri din Beiuş au declanşat imediat căutările, fugarul fiind prins câteva minute mai târziu. Este vorba despre un bărbat de 52 ani din Bunteşti, pe numele său Traian Gabor, iar apoi poliţiştii au aflat şi de ce a încercat să fugă.

"În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău.

Acum, şoferul este cercetat pentru vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie.