Un tânăr de 19 ani din localitatea Măgura, comuna Pietroasa, a fost reţinut joi noapte şi urmează să fie prezentat, vineri, Judecătoriei Beiuş cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj asupra unor poliţişti şi ultraj contra bunelor moravuri.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, procurorul Adriana Ardelean, a declarat pentru BIHOREANUL că incidentul s-a petrecut joi seară, în localitatea Măgura, unde poliţiştii au fost solicitaţi prin 112 din cauza unei bătăi iscate între tânărul reţinut şi un alt localnic, pe fondul consumului de alcool.

"În momentul în care a fost legitimat, tânărul a devenit agresiv, a lovit doi poliţişti, unul dintre aceştia fiind obligat să scoată arma şi să tragă un foc în plan vertical pentru a-l calma", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Scandalagiul, Alexandru Gabor, a fost audiat joi noapte şi depus ulterior în Arestul Poliţiei Bihor, pentru 24 de ore. Vineri acesta va fi prezentat de procurori la Judecătoria Beiuş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ancheta este efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.