Accident grav, vineri dimineaţă, pe DN 19, în oraşul Săcueni, unde un timişorean de 32 ani, aflat la volanul unui autotren cu semiremorcă încărcat cu grâu, a pierdut controlul asupra maşinii, care s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit comisarului şef Ioana Indrieş, de la Biroul de Presă al Poliţiei, accidentul s-a produs într-o curbă la dreapta.

"Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Într-o curbă la dreapta, camionul a intrat în balans din cauza vitezei iar şoferul a pierdut controlul volanului. Autotrenul a pătruns pe contrasens unde s-a răsturnat pe partea carosabilă iar încărcătura s-a împrăştiat pe drum", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, un bărbat de 50 ani, din judeţul Vâlcea, pasager în autotren, a fost transportat la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea, cu numeroase traumatisme. Însă pentru că leziunile nu i-au pus în pericol viaţa, vâlceanul a refuzat internarea.

"Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier", a mai spus Ioana Indrieş.