La doar trei zile după ce conducerea companiei anunţa că din 27 aprilie 2017 Blue Air va asigura curse săptămânale Oradea-Constanţa, oficialii operatorului de transport au notificat conducerea Consiliului Judeţean că amână deschiderea rutei cu aproape două luni.

Deocamdată, noutatea a fost anunţată de CJ Bihor pe Facebook. Pe pagina instituţiei a fost postat joi, în jurul orei 9.45, un anunţ conform căruia: „Într-un comunicat trimis către Aeroportul din Oradea, compania Blue Air revine cu precizări cu privire la zborurile pe care intenționează să le opereze din Oradea. În comunicatul Blue Air, prima cursă va pleca din Oradea în data de 15 iunie 2017”.

Potrivit lapidarului anunţ, care nu ataşează şi informarea primită de Consiliul Judeţean din partea Blue Air, „compania mai declară că are în analiză şi operarea altor rute de pe Aeroportul Oradea”.

De altfel, interesul Blue Air pentru operarea unor curse externe de la Oradea a fost exprimat de reprezentanţii companiei în mai multe rânduri, chiar la Oradea, în cadrul mai multor întâlniri avute cu fostul preşedinte al CJ, Cornel Popa, dar şi al reuniunii anuale a directorilor aeroporturilor din România.