Fotbalistul bihorean George Puşcaş a marcat din nou pentru echipa naţională de tineret. Astfel, marţi seară, tânărul atacant care evoluează în Italia a înscris unicul gol al reprezentativei României în meciul de la Ovidiu, cu Elveţia, din preliminariile Campionatului European de Fotbal Under 21 din 2019.

Selecţionata de tineret a României a remizat cu scorul de 1-1 în acest joc ce a contat pentru etapa a III-a a Grupei a VIII-a.

Oaspeţii au marcat mai întâi, prin Dimitri Oberlin, în minutul 19, dar, după doar trei minute, România a egalat prin golul lui Puşcaş, care a înscris după o centrare a lui Costache.

După două victorii consecutive, tricolorii au fost ţinuţi în şah, astfel, de Elveţia. Totuşi reprezentativa de tineret a României ocupă primul loc în clasament, cu 7 puncte, urmată fiind de Elveţia, cu 4 puncte, Ţara Galilor şi Bosnia, cu câte puncte, Portugalia şi Liechtenstein, fără niciun punct.

Următorul meci al tinerilor tricolorilor va avea loc pe 6 octombrie, în deplasare, tot cu Elveţia.

De menţionat că se vor califica direct la turneul final al Campionatului European câştigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde, cu cel mai bun punctaj, vor disputa jocuri de baraj.