Puse în vânzare la ora 13, biletele din prima tură pentru Tribuna zero a Stadionului "Iuliu Bodola" din Oradea pentru evenimentul din data de 26 mai, "Uniţi pentru Mihai Neşu", s-au epuizat chiar de luni de la punctele de vânzare a biletelor din Oradea.

"350 de locuri doar la Tribuna 0 in prima zi de vânzare. Din celelalte categorii s-au vândut mult mai multe. Peste jumătate din biletele puse în vânzare ieri, 2 aprilie, în locaţiile de la Oradea s-au epuizat. Tipografia ne-a printat jumătate din totalul de bilete (peste 5.000) înainte de Sf. Paşti, iar săptămâna de după ne va printa a doua tura (cele rămase pana la 11.000). Astfel, cei ce doresc neapărat bilete la Tribuna 0 sunt rugaţi sa fie răbdători pana după Sf. Paşti. Ne-aţi dat planurile peste cap", au anunţat marţi dimineaţă organizatorii pe pagina de Faceebook a evenimentului.

Reamintim că pe data de 26 mai, la ora 16, Stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea va găzdui meciul demonstrativ triunghiular, la care vor participa echipele Naţionala României Uefantastici Steaua şi Prietenii Mihai Neşu.

Meciul va avea loc în cadrul evenimentului intitulat "Uniţi pentru Mihai Neşu", care are scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru acţiunile pe care le susţine Fundaţia "Mihai Neşu". De asemenea, evenimentul îşi propune şi să readucă în atenţie o altă faţă a fotbalului, a bucuriei, a spiritului de echipă şi a solidarităţii pentru o cauză umană.

Biletele de acces, disponibile în număr de aproximativ 11.000, au fost programate să fie vândute în două tranşe şi o parte din ele se găsesc deja pe site-ul Fundaţiei Mihai Neşu, pentru cei care nu sunt din Oradea.

În Oradea, de luni, 2 aprilie, pot fi cumpărate de la ERA Park şi de la magazinul Crişul, iar în zilele următoare şi de la casa de bilete a Stadionului "Iuliu Bodola".

Biletele comandate online se vor distribui din Bucureşti, o dată pe saptămână, lunea, pentru a cuprinde toată săptămâna anterioară. Procesul de livrare va dura astfel între 7 şi 10 zile.

Doritorii pot alege din cinci categorii de preţ: 25 de lei (peluze), 30 de lei (colţuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), 45 de lei (tribuna I) şi 65 de lei (Tribuna 0).

De asemenea, e disponibilă şi varianta de "familiy ticket" la 30 de lei, valabilă pentru trei persoane, respectiv doi adulţi şi un copil sau doi copii şi un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceştia având nevoie de un act care să arate data naşterii atât la achiziţionare cât şi la accesul în stadion.

Important de ştiut este că persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit împreună cu un însoţitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleaşi puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceştia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului.

Organizatorii mai anunţă că cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30 se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe.