Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au suferit şi primul eşec din faza semifinală a Ligii I – ediţia 2017-2018. Formaţia antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu şi Daniel Anica a fost învinsă de Rapid Bucureşti, cu scorul de 72-58.

Jocul, care s-a desfăşurat la Sala Rapid din Capitală, pe 3 februarie, a demarat favorabil grupării bucureştene, care s-a desprins la 18 puncte dup primul sfert. Totuşi, orădencele au recuperat din deficit pe parcursul următoarelor două sferturi.

La jumătatea disputei, giuleştencele conduceau cu 43-32, iar la intrarea în ultima secvenţa diferenţa a scăzut la doar două puncte, scor 54-52. Ultimele zece minute au fost controlate însă de gazde, din păcate, orădencele reuşind să pună doar şase puncte pe tabela de marcaj în ultimul sfert.

După acest meci, fetele de la Universitatea CSM Oradea au în faza semifinală un bilanţ general de trei victorii şi o înfrângere.

Pentru formaţia orădeană urmează în această lună alte trei meciuri în deplasare. Primul va avea loc duminică, 18 februarie, cu Phoenix Constanţa, apoi, duminica următoare, pe 25 februarie, bihorencele vor juca la CSM Târgovişte, iar luni, 26 februarie, la CSM CSŞ Ploieşti.

Interesant este că ulterior, mai exact între 4 martie şi 22 aprilie, Universitatea CSM Oradea va disputa şase meciuri consecutive pe teren propriu. Totuşi, faza semifinală se va încheia cu o nouă deplasare, pe 29 aprilie, la Bucureşti, pentru jocul cu Sportul Studenţesc.