Baschetbalistele de Universitatea CSM Oradea vor susține în acest weekend și începutul săptămânii viitoare două meciuri pe teren propriu. Orădencele, angrenate în cursa pentru calificarea la turneul final al Ligii 1, vor evolua pe teren propriu de fiecare dată.

În prima dispută, din acest week-end, gruparea antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica va întâlni sâmbătă, cu începere de la ora 19:30, echipa Phoenix Constanța. Partida se va constitui într-un joc derby și se va disputa după meciul masculin dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara.
Apoi, luni, de la ora 10.30, baschetbalistele de la Universitatea CSM vor primi replica formației CSM CSȘ Ploiești.

Ambele partide sunt programate la Arena „Antonio Alexe”, accesul spectatorilor urmând a fi liber.

Până în prezent, gruparea orădeană are un bilanț e 8 victorii și 3 înfrângeri la general și se situează pe locul al III-lea în faza semifinală.

La rândul ei, echipa din Constanța are 10-2 la general și se situează pe locul 2. În meciul tur, bihorencele s-au impus cu scorul de 61-59.

În schimb, echipa din Ploiești are un bilanț de 2-9 și ocupă locul 7 din totalul de opt poziții. În tur, la Ploiești, Universitatea CSM Oradea s-a impus cu scorul de 69-56.

De menționat că primele patru echipe clasate la încheierea fazei semifinale se vor califica pentru turneul final de promovare.