Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea vor evolua în acest sfârşit de săptămână pe teren propriu, în cadrul campionatului Ligii I. Astfel, sâmbătă, de la ora 13:30, bihorencele vor primi vizita echipei Rapid Bucureşti.

Jocul, care se va desfăşura la Arena "Antonio Alexe", va conta pentru faza semifinală a competiţiei.

De menţionat că formaţia orădeană, antrenată de Ioana Anica, Adriana Niculescu şi Daniel Anica, vine după eşecul suferit pe teren propriu cu Agronomia Bucureşti. Gruparea orădeană se situează în prezent pe locul al III-lea în ierarhia generală a fazei semifinale cu un bilanţ general de 7 victorii şi 3 înfrângeri, după disputarea primelor zece etape.

La rândul său, echipa bucureşteană se prezintă la acest meci de pe locul 4, cu 6 victorii şi 4 înfrângeri. Echipa Rapid împarte această poziţie cu Agronomia, cele două formaţii din capitală fiind practic contracandidatele directe ale orădencelor pentru un loc la turneul final de promovare.

Astfel, partida directă dintre Universitatea CSM Oradea şi Rapid, de sâmbătă, este foarte importantă pentru ambele combatante. După cum notează şi site-ul clubului orădean, "un succes ar desprinde pe Universitatea CSM la două victorii în faţa echipei alb-vişinii".

În partida tur, desfăşurată la Sala Rapid din capitală, Universitatea CSM Oradea a pierdut cu scorul de 72-58.

Intrarea la meciul de sâmbătă va fi liberă.