Organizatorii Untold, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din România au dezvăluit primii artiști confirmați pentru cea de-a 9-a ediţie a festivalului. Două nume impresionante din industria muzicală mondială vor cânta pe scena principală a UNTOLD 2024: Sam Smith şi Swedish House Mafia.

Organizatorii promit o ediție memorabilă, ce va avea loc între 8 și 11 august la Cluj-Napoca.

Sam Smith, artistul britanic aclamat pentru combinația sa unică de soul și pop, câștigător al unui Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, va împărtăși cu publicul său hit-uri precum "Stay with Me" și "Writing’s On The Wall" sau "Unholy".

Artistul va cânta pentru prima dată în România. În vara acestui an britanicul ar fi trebuit să urce pe scena Summer in the city, desfășurat la București, însă fanii au fost anunțați cu câteva luni înainte că Smith nu va mai ajunge pe scena din parcarea Romexpo.

Organizatorii Untold au mai anunțat că pentru prima dată pe scena principală a unui festival din România vor fi și membrii Swedish House Mafia (foto jos).

Trio-ul legendar este format din Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello și va aduce pe Mainstage-ul Untold mix-uri ritmate și hituri ca "Don't You Worry Child", "Moth To A Flame" sau "Ray Of Solar".

Cu o istorie impresionantă în muzica electronică, Swedish House Mafia a redefinit genul și a inspirat generații întregi de fani.

De asemenea, a fost lansat pe 7 decembrie aftermovie-ul ediției 2023 în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art din București, în prezența a peste 600 de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului.

Ediția a VIII-a a Untold a adunat 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, în cele patru zile și patru nopți.

Organizatorii promit o ediție memorabilă pentru sutele de mii de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial.

Fanii pot cumpăra abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de festival de pe untold.com, iar prețurile variază între 778 de lei (faza I) și 1680 de lei.

Vezi mai jos aftermovie-ul UNTOLD!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!