Cei trei tineri cu vârste de 18 ani aflaţi în maşina lovită de tren, miercuri, la Chiribiş se află internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, cu multiple fracturi şi leziuni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc, cel mai grav rănit este un tânăr din localitatea Almaşu Mic (comuna Balc), pe care medicii l-au trimis direct în blocul operator, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale din cauza unui traumatism toraco-abdominal.

Băiatul de 18 ani, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Cosmin Silaghi, a trecut cu bine peste operaţie, iar în prezent este la Terapie Intensivă, starea lui fiind apreciată ca stabilă.

Cel de-al doilea pasager al autoturismului este Romina Cristea, o tânără din satul Almaşu Mare, şi are fracturi costale multiple ca urmare a unui traumatism toracic, aflându-se internată la secţia de Chirurgie toracică.

Şoferul autoturismului, orădeanul Andrei Florin Gal, a scăpat cu leziuni mai puţin grave. "Pacientul se află la secţia de Neurochirurgie cu traumatism cranian, contuzii ale coloanei cervicale şi dorso-lombare", a mai spus purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor.

Cei trei răniţi, elevi în clasa a Xll-a C la Liceul tehnologic Horea din Marghita au fost implicaţi într-un grav accident feroviar petrecut miercuri, la prânz, la o trecere de cale ferată fără bariere din localitatea Chiribiş, chiar lângă școala unde învață. Potrivit poliţiştilor, cauza producerii evenimentului rutier o reprezintă faptul că tânărul şofer nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, iar maşina a fost lovită în plin de un tren care circula pe relaţia Marghita – Sărmăşag.