În plin cod roșu de caniculă, bihorenii care au ajuns la începutul săptămânii trecute cu rude la Urgențele Spitalului Județean au fost nevoiți să îndure condiții deșertice.

În sala de așteptare rezervată aparținătorilor exista un dozator de apă rece funcțional, dar fără niciun pahar în care oamenii să-și pună un strop de apă. Mai mult, automatul de la care oamenii puteau cumpăra dulciuri sau băuturi era funcțional, dar nu mai avea niciun flacon cu apă.

Situația este cu atât mai revoltătoare cu cât BIHOREANUL a arătat recent că aceeași problemă este la Urgențele de la fostul Spital Municipal, explicația șefului UPU-SMURD, dr. Hadrian Borcea, fiind că bugetul subunității a fost redus cu o treime față de anul trecut, așa că de pe lista cheltuielilor s-au tăiat... paharele de unică folosință.

În mod evident, șefii sănătății bihorene nu au găsit - cel mai probabil pentru că nu au vrut să găsească - o soluție la această problemă banală, așa că aparținătorii ar face bine să meargă la Urgențe cu apă de acasă.

Nu de-alta, dar altfel riscă să devină și ei pacienți...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!