Cinci persoane au fost transportate la spital marți seară pentru investigații, după ce două mașini au ajuns în șanț la Oșorhei. Accidentul s-a petrecut după o urmărire în trafic, în care au fost implicate mai multe autoturisme. După impact, ocupanții s-au luat la bătaie, iar la fața locului au intervenit inclusiv echipaje de mascați.

Bătaie generală

Potrivit agentului șef Alin Laza, de la biroul de presă al Poliției Bihor, incidentul a fost anunțat la numărul 112 la ora 18.35.„Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la ieşirea din localitatea Oşorhei. Au fost implicate două autoturisme”, a precizat BIHOREANULUI reprezentantul Poliției Bihor, precizând că, la ora publicării acestei știri, traficul se desfășoară pe o bandă, alternativ.


Foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC Oradea&BIHOR / Zsolt Lorincz

Circumstanțele în care a avut loc evenimentul sunt anchetate de polițiști. Sursele BIHOREANULUI spun, însă, că cele două mașini au ajuns în șanț după ce s-ar fi urmărit în trafic.

„Au fost multe mașini în urmărire. După accident s-au bătut între ei. Dintr-una dintre ele, cea care s-a oprit cu roțile în sus, au ieșit cinci indivizi”, a povestit BIHOREANULUI un cititor, martor la eveniment.

La scurt timp după impact, la fața locului au ajuns și alți bărbați, ocupanți ai altor mașini care ar fi fost implicați în urmărire. Potrivit cititorului, cei din urmă au fost „înșirați” pe o bordură și păziți de un mascat, unii fiind încătușați.

Foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Péter Géza

Cinci persoane la spital

Cert este că, după eveniment, cinci persoane au fost preluate de echipajele medicale de urgență și duse la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Oradea.

Cei cinci ar fi ocupanții mașinii care s-a oprit cu roțile în sus.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor, cele cinci persoane au, din primele evaluări făcute la locul accidentului rutier, leziuni minore.

„Toţi pacienţii sunt cu leziuni minore, contuzii şi escoriaţii. Mai sunt de interpretat rezultatele unor radiografii, dar din datele pe care le avem acum, nici unul nu va rămâne internat”, a declarat dr. Borcea, marţi seară pentru BIHOREANUL.

Sursele BIHOREANULUI spun că urmăririle în trafic au avut loc în contextul unui scandal izbucnit între grupuri de romi.

Pe lângă altercațiile de pe DN 1 din Oșorhei, forțele de ordine au fost solicitate să intervină și în Săbolciu, unde și alți romi s-ar fi luat la bătaie.

Din primele informații, în scandal au fost implicate o grupare de romi din colonia Tileagd şi o alta din colonia Săbolciu, pe fondul unui conflict mai vechi care s-a derulat în Dublin, de unde aceştia s-au întors. Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o fată.

Mai multe persoane au fost transportate la sediul Poliției Bihor pentru audieri.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!