Un orădean urmărit internaţional pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse încasate pentru conducere fără permis a fost prins în localitatea bihoreană Sălard, în trafic, unde se afla tot la volanul maşinii.

Bărbatul în vârstă de 42 ani, Daniel Sorin Cioban, a fost oprit, luni, la prânz, pe drumul comunal 25, poliţiştii descoperind, atunci, că era căutat de anul trecut pentru a-şi işpăşi o pedeapsă la care fusese condamnat tot pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Concret, în octombrie 2017, orădeanul a fost prins conducând fără permis un Renault Megan în municipiul Satu Mare. Încercând să scape, până ca poliţistul să ajungă la maşină, Cioban a făcut schimb de locuri cu pasagera sa, însă tertipul a fost surprins de agentul rutier. 

În final, pe 26 septembrie anul trecut, orădeanul s-a ales cu o pedeapsă de 1 an de detenţie, însă s-a sustras de la executarea pedepsei, fiind dat în urmărire internaţională. 

Pentru infracţiunea constatată în trafic, luni, poliţiştii din Sălard au întocmit pe numele bărbatului un nou dosar de cercetare penală.

Totodată, cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.