Un tânăr orădean, urmărit naţional încă din luna ianuarie a acestui an, după ce s-a sustras de la executarea unei pedepse încasate pentru trafic de droguri, a fost prins de poliţiştii rutieri care l-au oprit în trafic şi au constatat nu doar că e fugar, ci şi că nu are permis.

Tânărul, pe numele său Szekely Norbert Szabolcs, a fost oprit în trafic de polițiștii Biroului Rutier Oradea, în noaptea de joi spre vineri, la ora 3.10, pe strada Oneştilor din municipiu.

Întrebat de acte, Szekely nu a putut prezenta permisul de conducere, pentru că nu-l avea. În plus, în urma verificărilor făcute, poliţiştii au constatat că acesta era urmărit naţional din ianuarie, când a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare în regim de detenție, pentru trafic de droguri, într-unul din procesele pornite de procurorii DIICOT Oradea pe numele membrilor reţelei de traficanţi de etnobotanice coordonate de orădenii Kovács Zsolt şi concubina sa, Patricia Vâlcan.

Unde mai pui că tânărul nici măcar nu e la prima abatere rutieră, având două condamnări anterioare pentru conducere fără permis şi şofat cu permis măsluit, ultima în 2020. El a fost eliberat condiţionat anul trecut.

După ce a fost prins pe strada Oneștilor, tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, iar în paralel, poliţiştii rutieri i-au deschis un nou dosar pentru conducere fără permis. Aşa că, pe când va ieşi din închisoare după condamnarea din dosarul etnobotanicelor, nu e exclus să-l mai aștepte o condamnare... 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!