Luna aprilie se anunţă una aglomerată pentru echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea, care va susţine pe parcursul lunii viitoare nu mai puţin de 12 partide, în cadrul campionatului Ligii Naţionale, dar şi a FIBA Europe Cup.

Primele dispute din aprilie pentru "leii roşii" sunt programate chiar la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, când la Piteşti se va desfăşura Turneul 10 al Ligii Naţionale.

În cadrul acestui turneu, orădenii se vor duela cu BC CSU Sibiu şi cu gazdele de la BCM U FC Argeş.

De la Piteşti, echipa va pleca la Tg. Jiu, unde pe 5 aprilie va susţine restanţa cu echipa locală CSM.

Apoi, la finele săptămânii viitoare, Oradea va găzdui Turneul 11 din Liga Naţională, când "roş-albaştrii" se vor duela cu CSO Voluntari şi BC Athletic Constanţa.

Înaintea turneului de la Timişoara, programat în perioada 17-18 aprilie, cu două zile mai devreme, pe data de 15, orădenii vor susţine o altă restanţă, cu SCM Timişoara.

Va urma Turneul Final Four din FIBA Europe Cup, între 23 -25 aprilie, unde, în semifinale, elevii antrenorului Cristian Achim vor da peste polonezii de la Arged BMSlam Stal Ostrow.

În fine, luna aprilie se va încheia pentru echipa bihoreană de baschet masculin cu Turneul 13 al Ligii Naţionale, care va avea loc la Bucureşti, în zilele de 29 şi 30 aprilie.

De menţionat că înaintea fiecărui turneu, delegaţia echipei orădene va efectua testele Covid-19, după cum prevăd protocoalele medicale în vigoare.