Formaţia bihoreană de baschet masculin CSM CSU Oradea se desparte din nou de jucătorul Uros Lucic. "Aşa cum s-a anunţat în momentul venirii sale, la mijlocul lunii septembrie, baschetbalistul originar din Serbia a petrecut o perioadă limitată în cadrul echipei antrenate de Cristian Achim", se arată în informarea făcută de conducerea clubului bihorean, pe site-ul oficial.

În cele aproximativ şase săptămâni petrecute la clubul orădean, de la revenire, sportivul în vârstă de 35 ani a bifat opt prezenţe în echipamentul "roş-albastru", el acoperind absenţa lui Sean Denison, după ce canadianul s-a accidentat. Cum Denison urmează să revină în angrenajul echipei orădene, "Lucic a dat deja curs unei alte oferte", mai precizează sursa citată.

Potrivit Digi24 Oradea, Lucic a semnat cu Steaua.

În trei partide la nivelul Ligii Naţionale, Lucic a avut medii statistice de 8,7 puncte, în 20 de minute pe partidă. El a fost titularizat la poziţia 4 de fiecare dată şi a jucat două partide şi în FIBA Europe Cup, unde a avut medii statistice de 8,5 puncte şi 4,5 recuperări, în aproape 25 minute pe meci. De asemenea, Uros a disputat şi două meciuri în preliminariile Basketball Champions League, dar a evoluat şi în partida din SuperCupa României.

"Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulţumeşte lui Uros pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi urează mult succes în continuarea activităţii sale profesionale, precum şi toate gândurile pozitive în plan personal", transmite clubul orădean.

De menţionat că Uors Lucic a mai jucat pentru CSM CSU Oradea în două rânduri, mai întâi în sezonul 2015-2016, când a devenit campion al României, iar mai apoi din luna noiembrie a sezonului 2016-2017, până la încheierea respectivului sezon.

Într-o altă ordine de idei, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa următorul joc, duminică, la Craiova, în compania celor de la SCM Universitatea, într-o partidă ce va debuta de la ora 17:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.