Deşi FC Bihor şi-a încheiat seria jocurilor de pe teren propriu din acest an, iubitorii fotbalului din Oradea mai pot vedea în această lună trei jocuri la Stadionul Iuliu Bodola. Este vorba despre două partide din Cupa României şi un meci din cadrul Superligii. În toate aceste dispute sunt implicate echipe din judeţul Arad, UTA şi Progresul Pecica.

UTA revine în municipiul de pe Crişul Repede, după ce a făcut o escală la Sibiu. De această dată, arădenii vor întâlni echipa din Sibiu, pe FC Hermannstadt, în acest weekend, pe stadionul municipal. Partida, care contează pentru etapa a 18-a din prima ligă, va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 14.

Se anunţă un joc foarte dificil pentru arădeni, având în vedere că Hermannstadt este una dintre echipele bune ale actualei ediţii de campionat, în prezent ocupând locul 5, cu 25 de puncte. De partea cealaltă, cei de la UTA se situază pe poziţia a 13-a, cu 19 puncte.

De menţionat, însă, că arădenii vin după un rezultat de egalitate pe care l-au scos pe terenul fostei campioane CFR Cluj, scor 0-0. Şi FC Hermannstadt a remizat fără gol în jocul din etapa precedentă, dar a evoluat acasă, în compania celor de la Politehnica Iaşi.

După jocul de sâmbătă, marţi, 5 decembrie, de la ora 19, aceeași UTA va juca la Stadionul Iuliu Bodola, dar în Cupa României, cu FC Voluntari.

Ulterior, joi, decembrie, urmează să vină la Oradea şi Progresul Pecica, pentru jocul care va debuta de la ora 17, în compania celor de la Corvinul Hunedoara, în Cupa României.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!