Meteorologii au anunțat o nouă prognoză pentru următoarele două săptămâni, adică până pe 23 iunie. Astfel, după o tendință de scădere, temperaturile vor atinge și 33 de grade.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, săptămâna aceasta, în Crișana, deci implicit în județul Bihor, temperaturile vor ajunge până la 24 de grade în data de 14 iunie.

„Apoi vremea se va încălzi treptat, astfel că în cea de-a doua săptămână vremea va fi călduroasă, cu maxime medii de 31-33 de grade. Media temperaturilor minime se va situa între 14 și 18 grade, cu valori mai mici, spre 12 grade, în nopțile de 15 și 16 iunie”, arată ANM.

Pe parcursul acestei săptămâni, cel puțin până vineri, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată și averse, local cu caracter torențial, apoi doar trecător și pe spații mai mici va mai ploua.

De altfel, așa cum BIHOREANUL a mai scris, în ultimele zile meteorologii au emis numeroase avertizări de instabilitate atmosferică, inclusiv un cod roșu, în cursul zilei de luni.

Marți, ANM a emis un nou cod galben de furtuni, valabil inclusiv pentru județul Bihor, până la ora 23.

Vezi mai jos prognoza pe regiuni!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!