Termoficare Oradea iese în faţa clienţilor. Conducerea societăţii a anunţat că organizează marţi, de la ora 16, în sala mare a Primăriei o dezbatere pe tema pregătirilor făcute pentru sezonul de încălzire 2014 - 2015 şi a stadiului investiţiilor în sistemul de termoficare demarate anul acesta.

Potrivit unui comunicat al societăţii, în cadrul întâlnirii vor fi făcute informări pe marginea legilor 121 din 2014 privind eficienţa energetică, 230 din 2006 a asociaţiilor de proprietari precum şi 325 din 2006 referitoare la serviciul public de alimentare cu energie termică.

De asemenea vor fi prezentate soluţii pentru individualizarea consumului spaţiilor din cadrul condominiilor.

La întâlnirea de marţi şi-au anunţat prezenţa prezentanţi ai societăţilor Termoficare şi Electrocentrale, ai Serviciului Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei şi delegaţi ai Asociaţiei Naţionale a Prestatorilor de Servicii de Calcul a Utilităţilor.

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care vor lua parte la întâlnire vor avea posibilitatea de a adresa întrebări cu privire la problemele cu care se confruntă. Aceştia îşi pot anunţa participarea la întâlnire la numărul de telefon 0 800 070 8000 sau pe adresa de email relatii@termoficareoradea.ro.