Pe reţeaua de socializare Facebook a apărut, recent, şi ministrul Vasile Blaga. În contul deschis pe numele demnitarului bihorean sunt trecute, pe lângă fotografie, CV-ul politic, şi date care se vor personale printre care că ministrului îi place Realitatea TV, cartea "De ce iubim femeile" şi că ar fi intrat în reţeaua de socializare deoarece e în căutare de prieteni cărora le şi transmite un mesaj "La bine şi la greu. Avem o promisiune şi-o vom respecta". Iar dintre femeile de pe Facebook, Blaga o preferă pe EBA.

Până acum, proprietarul contului şi-a atins scopul, reuşind să strângă 28 de prieteni, printre care se numără Sebastian Bodu, Adriean Videanu, Ionuţ Popescu, dar şi Organizaţiile de tineret al PDL Sibiu şi PDL Lisabona.

Reacţia Ministerului Administraţiei şi Internelor nu s-a lăsat aşteptată. Biroul de presă al MAI a comunicat că pagina de pe Facebook nu-i aparţine ministrului. "Având în vedere că pe reţeaua de socializare a fost creat un cont cu numele Vasile Blaga ce are ataşată fotografia ministrului administraţiei şi internelor, facem precizarea că acest cont nu aparţine ministrului administraţiei şi internelor Vasile Blaga. Pentru corecta informare a opiniei publice, date referitoare la ministrul Vasile Blaga pot fi consultate accesând site-ul MAI, www.mai.gov.ro.

De altfel, la puţin timp după precizarea oficială, contul a fost dezactivat.