Primăria Sânmartin a intrat în "lockdown", adică şi-a suspendat activitatea cu publicul de luni, până la sfârşitul acestei săptămâni, după ce o nouă serie de angajaţi au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2. Este a doua închidere a instituţiei, o decizie similară fiind aplicată şi în urmă cu exact două săptămâni.

Potrivit primarului Cristian Laza, săptămâna trecută au fost depistaţi cu Covid viceprimarul Ştefan Aurel Pătroc, un funcţionar de la Biroul Agricol şi un conducător auto, toţi trei fiind fără simptome şi izolaţi la domiciliu.

Din acest motiv, de luni, 24 august, activitatea cu publicul a Primăriei Sânmartin a fost suspendată până la data de 31 august, adică pe toată durata acestei săptămâni.

"Am făcut o dezinfecţie, dar vom mai face încă una, iar joi vom repeta testele pentru toţi cei 43 de angajaţi ai Primăriei, aşa încât de luni să vină la serviciu doar colegii care vor ieşi negativi", a precizat primarul Cristian Laza.

Primăria Sânmartin şi-a mai suspendat activitatea şi pe data de 10 august, după ce a fost diagnosticat cu Covid un angajat, iar alţi aproape 30 au fost trimişi în izolare.