Victima accidentului cu ATV-ul de la Arieșeni este o tânără în vârstă de 28 de ani din Bihor, care a fost adusă cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Oradea, în stare foarte gravă.

Inconștientă și asistată respirator, femeia va fi operată de urgență, potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor. „Victima a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor. Femeia se află în continuare în stare de inconștiență și este asistată respirator. Urmează să fie dusă direct în blocul operator de la Neurochirurgie. A suferit un traumatism cranian sever, care impune intervenția chirurgicală de urgență”, a precizat dr. Borcea la solicitarea BIHOREANULUI

Bihoreanca a suferit și alte leziuni la nivelul organelor interne. 

(sursă foto alba24.ro)

ATV-ul pe care se afla femeia și un bărbat de 32 de ani, și el din Bihor, s-a răsturnat miercuri după ora 14 pe DN75 în apropierea pârtiei de schi din Arișeni (jud. Alba). În urma teribilului accident, femeia a rămas întinsă pe carosabil în stare de inconștiență, în timp ce bărbatul a suferit doar răni ușoare și nu s-a impus transportul la spital. 

Au fost trimise la fața locului mai multe echipaje de intervenție din județele Alba și Bihor. Polițiștii fac cercetări în acest caz, iar circulația pe DN75 a fost blocată în acea zonă vreme de câteva ore. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!