Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş au început, luni, ancheta în dosarul penal deschis pe numele lui Victor Micula, faimosul fiu al milionarului Viorel Micula care, miercurea trecută şi-a pus gărzile de corp să blocheze DN76 în timpul marşului de protest organizat de şoferii din zona Beiuşului.

Deşi bodyguarzii milionarului, Sorin Bara şi Kollo Otto, au fost puşi sub învinuire încă de joi, acuzaţi fiind de blocarea unui drum public, abia după ce BIHOREANUL a intrat pe fir, poliţiştii au înregistrat la Parchet luni, dosarul pe numele tânărului care, deşi nu avea permis de conducere, se plimbase cu motocicleta de sub nasul lor.

Astfel, Victor Micula este anchetat acum pentru conducere fără permis a unei motociclete neînmatriculate. În acelaşi dosar, poliţiştii i-au pus sub învinuire şi pe însoţitorul milionarului, Vasile Manea, un tânăr de 19 ani din comuna Budureasa, acuzat tot de conducere fără permis a unei motociclete neînmatriculate, dar şi pe un alt manifestant, medicul Adrian Roşu, acuzat de blocarea unui drum public.

Medicului i se impută că, în timp ce poliţiştii încercau să repornească circulaţia, s-a postat în faţa unui TIR în semn de protest atât faţă de starea proastă a drumului cât şi a indolenţei autorităţilor judeţului, care au ignorat total mitingul. "Din cauza drumului mor oameni, pentru că echipajele de salvare nu pot ajunge la timp la bolnavi. De-ar muri copiii voştri pe şoseaua asta, n-aţi mai fi aşa liniştiţi", le-a reproşat Roşu poliţiştilor.

Citiţi despre escapada penală a lui Victoraş Micula în articolul: Micula sub protecţie: Fiul milionarului Viorel Micula a încălcat de două ori legea sub nasul poliţiştilor (VIDEO)