Victor Micula, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, a anunţat că este grav bolnav şi se află internat într-un spital din afara ţării.

Controversatul milionar a făcut anunţul într-o intervenţie live pe reţeaua Tik Tok, spunându-le celor care-l urmăreau că suferă de o afecţiune mult mai gravă decât infecţia cu Covid şi că banii nu-l ajută în această situaţie, notează mai multe site-uri, între care romaniatv.net şi wowbiz.ro. 

Conform portalurilor citate, tânărul afacerist s-a filmat cu perfuziile în mână, pe un pat de spital.

Victor Micula nu a vrut, însă, să dezvăluie boala de care suferă, precizând, totuşi, că este vorba despre ceva "mult mai grav decât COVID-ul".

"Banii sunt o iluzie! Chiar va doresc din suflet la toţi şi de pe live-ul ăsta şi din lumea asta să aveţi de cel puţin 10 ori mai mulţi bani decât mine să vedeţi că sunt o prostie. Poţi să ai miliarde şi triliarde să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îţi faci şi duşmani. Am probleme grave de sănătate şi cu toţi banii din lume, te uiţi la ei. Dumnezeu mă face bine, chiar el cu mânuţele lui!", a spus Victoraş Micula în timpul live-ului pe Tik-Tok, potrivit România TV. 

Fiul magnatului bihorean a spus că intră pe reţelele de socializare ca să uite de problemele medicale. 

"Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici şi apoi unde mă duc. Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât Covid. De-aia intru pe Tik-tok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpăţânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forţă cu viteza luminii", a mai spus Micula în timpul live-ului.

Aşa cum BIHOREANUL a relatat, Victor Micula a fost trimis în judecată în 2021 într-un dosar în care este acuzat de pentru 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. De o bună perioadă de timp, Micula s-a refugiat în afara României, petrecând mult timp în Elveţia.