Fotbaliștii de la FC Bihor au revenit pe prima poziție a clasamentului, după ce sâmbătă au câștigat clar meciul de pe teren propriu cu CSM Sighetul Marmației.

Serediuc a marcat de două ori

În prezența a aproximativ 1.200 de spectatori, elevii antrenorului Florin Farcaș s-au impus cu scorul de 4-0, după ce la pauză conduceau cu 2-0, în penultima etapă din sezonul regulat al Seriei a 10-a din Liga a III-a.

Două goluri în acest meci le-a reușit Tiberiu Serediuc, cel care a deschis scorul în minutul 13 din penalty și care l-a închis în minutul 80, când a marcat pentru 4-0.

Golul al doilea l-a marcat Marius Hosu, în minutul 42, în timp ce Andrei Gal, care a înscris și în prima etapă din noul an, a marcat în minutul 50.

Jocul a fost dominat clar de formația orădeană, care prin cele trei puncte cucerite s-a instalat din nou în fruntea clasamentului, cu un total de 37 de puncte.

Sorin Pop, în fața suporterilor

De această dată lovitura de start simbolică a partidei a fost dată de Sorin Pop, un alt fost jucător important al clubului FC Bihor, care, actualmente face parte din colectivul de antrenori al Centrului de Copii şi Juniori. El a început fotbalul la FC Bihor la vârsta de 7 ani, iar debutul la prima echipă şi l-a făcut în anul 1985 la un meci de Divizia A de la Timişoara, cu Politehinica.

În afară de FC Bihor, Sorin Pop a mai trecut în cariera sa pe la echipa de tineret a Stelei, la Olimpia Satu Mare, Rapid Bucureşti şi Unirea Dej. S-a retras din cariera de fotbalist tot la FC Bihor în anul 2000.

„O victorie pe deplin meritată”

Cât priveşte jocul în sine, pe lângă cele patru goluri, jucătorii de la FC Bihor şi-au mai creat şi alte ocazii importante, publicul spectator plecând mulţumit de la stadion, după spectacolul oferit de favoriţi.

„Este o victorie categorică pe care am obţinut-o şi una pe deplin meritată. Echipa a practicat un joc bun, iar băieții merită felicitați, pentru că ei sunt artizanii din teren. După cum se vede, dacă muncim bine, munca ne este răsplătită. Şi în continuare, dorim să jucăm tot mai bine, astfel încât să avem rezultate și să aducem lumea într-un număr cât mai mare pe stadion. Mă bucur că şi de această dată a fost un public numeros”, a declarat la final partidei antrenorul orădenilor, Florin Farcaș.

În ultima etapă din sezonul regular, FC Bihor va juca sâmbătă, 25 martie, de la ora 15 la Zalău, în timp ce Lotus Băile Felix va primi tot atunci, pe teren propriu, replica echipei CSM Satu Mare.


FC Bihor Oradea – CSM Sighetu Marmaţiei 4-0 (2-0)
Au marcat: T. Serediuc (min. 13 – 11 metri şi min. 80), M. Hosu (min. 41) şi A. Gal (min. 50)
FC Bihor: R. Bob – C. Jurj, A. Gal (min. 54 Al. Popa), R. Farcaș, R. Gunie – G. Cherman, Cl. Petruș (min. 64 Fl. Drăgan) – T. Serediuc, Ad. Popa (min. 64 A. Hosu), A. Gheorghiță (min. 72 A. Chindlea) – M. Hosu (min. 54 Sg. Jurj). Antrenor: Florin Farcaș.
CSM Sighet: L. Cebotari – Cr. Catrina (min. 72 V. Pătrășcan), R. Gherman, D. Dunca, G. Ardelean (min. 72 G. Caba), A. Deivid (min. 57 J. Amrichate), E. Dat, C. Tutuța, R. Novoszekenszki, I. Pop (min. 72 I. Bumbar) şi R. Serediuc (min. 79 D. Gherman). Antrenor: Adrian Iencsi
Au arbitrat: Narcis Bodocan (Cluj Napoca) – Ioan Claudiu Georgiu (Dej) şi Claudiu Giorgiu (Cluj Napoca)
 


Etapa a 17-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a:

Vineri
Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud - Lotus Băile Felix 1-0
Sâmbătă
FC Bihor Oradea - CSM Sighetu Marmaţiei 4-0
CSM Satu Mare - SCM Zalău 5-0
CFR 1907 Cluj II - CSM Victoria Carei 2-1
Sportul 2007 Şimleu Silvaniei - Minerul 1947 Ocna Dej 1-1


Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!