Echipa de volei feminin CSU Oradea a disputat în deplasare primul joc din cadrul returului Campionatului Naţional – Divizia A2, Seria Vest, şi a debutat cu o victorie facilă.

Meciul, disputat sâmbătă împotriva echipei CS Provolei Arad, a fost la discreţia orădencelor, care s-au impus în urma unei prestaţii sigure şi mature, fără a da speranţe mai tinerelor adversare.

A fost o victorie cu 3-0, obţinută în mai puţin de o ora de joc, în care oaspetele au arătat că sunt dornice în acest sezon să continue performanţele din ultimii ani şi că pregătirea de iarnă a fost una ce va da roade în vederea maximizării potenţialului fizic şi tehnico-tactic.

Pe seturi, CSU Oradea s-a impus cu 25-6, 25-15 şi 25-16. "Am aşteptat cu nerăbdare jocurile oficiale din acest an, în care sperăm să avem o evoluţie cât mai bună. Ne bucurăm pentru faptul că suntem în formulă completă şi ne dorim să fim sănătoase pentru a ne continua pregătirea şi să avem evoluţii promiţătoare În acest an", a declarat Mariana Szabo-Alexi, antrenoarea formaţiei CSU Oradea.

În continuare, CSU Oradea ocupă locul II în clasament.

Următoarea partidă echipa de volei va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, cu începe la ora 12. Meciul, programat la Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea, va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a CSU.

Programul jocurilor din acest retur pentru echipa de volei feminin CSU Oradea:

29 ianuarie: CSU Oradea - CSM Timişoara
5 februarie: CSM Sighet – CSU Oradea
19 februarie: CSU Medicina Târgu Mureş - CSU Oradea
26 februarie: CSU Oradea – CSU Politehnica Timişoara