Handbaliştii de la CSM Oradea au făcut un nou joc bun şi au obţinut a doua victorie din jocurile oficiale ale acestui an. De această dată, trupa antrenată de Cosmin Liberţ şi Dan Piţigoi a evoluat în deplasare, la Craiova, în cadrul primului tur din Cupa României.

Desfăşurat marţi, pe terenul oltenilor de la CS Universitatea, la Sala Ion Constantinescu, meciul s-a încheiat cu scorul de 36-28 pentru CSM Oradea, care, astfel, a obţinut calificarea în turul al II-lea al competiţiei.

Jocul a fost controlat de jucătorii echipei orădene de la început şi până la sfârşit, ei ajungând să conducă deja în minutul 6 cu scorul de 6-1. La pauză, orădenii au condus cu 18-9.

Cu nouă goluri avans după primele 30 de minute de joc, roş-albaştrii au controlat uşor partea a doua a meciului, reacţionând bine ori de câte ori gazdele au încercat să reducă din handicap.

Ultima sirenă a jocului a consemnat scorul de 36-28 pentru CSM Oradea, care elimină al doilea adversar din Cupa României Râureni şi obţine calificarea pentru faza următoare.

În jocul de marţi seara de la Craiova, Csongor Szasz a fost principalul marcator al CSM-ului, cu 10 goluri înscrise. L-au urmat: Ciprian Aungurenci cu 8 goluri, Alexandru Farcaș cu 6 goluri, Viorel Boșca cu 3, Alexandru Popa și Deniss Krisch cu câte 2 goluri fiecare, iar Emilian Turcu, Ionuț Băban, Alexandru Bogdan și Florin Breban au marcat câte un gol.

De la gazde s-a remarcat Ion Ianași, autor a 7 goluri.

Până îşi va afla adversarul din turul II al Cupei României, CSM Oradea se va concentra pe play-off-ul campionatului Diviziei A, acolo unde va susţine următorul joc, cu CSO Teutonii Ghimbav, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 13:30, la Braşov.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!