Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea nu au avut probleme în a se impune, sâmbătă seara, în jocul pe care l-au disputat pe teren propriu în compania celor de la CSM Focşani.

Desfăşurat la Oradea Arena, meciul, care a contat pentru etapa a 8-a a Conferinţei B din Liga Naţională, a fost câştigat de echipa bihoreană la o diferenţă de 30 de puncte, scor 86-56.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată de „roş-albaştrii”, care după zece minute conduceau cu 22-14, pentru ca în pauza mare să ajungă să aibă un avans de 16 puncte, scor 42-26.

Şi în sfertul III, elevii antrenorului Cristian Achim au continuat să se desprindă şi după ce şi-au adjudecat secvenţa cu scorul 19-8, au intrat în ultima pauză cu un avantaj de 27 de puncte, scor 61-34.

În sfertul IV, antrenorul Cristian Achim şi-a permis să trimită în teren jucătorii mai tineri, iar în ultimele minute în echipa orădeană s-au regăsit pe teren doar baschetbalişti români. Rezultatul final, de 86-56 spune totul despre felul în care CSM CSU a controlat această dispută. A fost, astfel, cea de-a zece victorie consecutivă în toate competiţiile pentru trupa orădeană.

Căpitanul Bobe Nicolescu a fost principalul marcator al formaţiei bihorene în această confruntare, cu 18 puncte. L-au urmat: Cătălin Baciu şi Mark Ogden cu câte 12 puncte, Donatas Tarolis cu 11 puncte şi Stephen Holt, autor a 10 puncte.

De la formaţia din Focşani, Pavle Reljic, fostul jucător al CSM CSU Oradea, a fost cel mai eficace, cu 18 puncte înscrise.

După această partidă, CSM CSU Oradea a ajuns la un bilanţ de 6-1, cu care ocupă locul al doilea al Conferinţei B din Liga Naţională, fiind la egalitate cu echipa de pe primul loc SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara.

În următorul joc, orădenii vor juca la Bucureşti cu echipa de pe ultimul loc, Laguna, într-o partidă programată miercuri, cu începere de la ora 17.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!