Poloiştii de la CSM Oradea s-au impus fără probleme, vineri, în Bazinul "Ioan Alexandrescu", în primul joc cu Dinamo din semifinalele Superligii Naţioanle.

Echipa bihoreană a câştigat cu 12-6, un joc care, exceptând primele minute, l-au controlat clar.

Dinamoviştii au început mai bine şi au marcat primele două goluri ale disputei, dar până în prima pauză, CSM a înscris de trei ori şi a întors situaţia în favoarea ei, scor 3-2.

Sfertul secund a fost câştigat clar de orădeni, cu 4-1, care s-au desprins, astfel, la patru goluri, la pauza mare, când conduceau cu 7-3.

În secvenţa a treia, fiecare echipă a înscris câte un gol, pentru ca în ultimele opt minute, antrenorul Ciprian Cîmpianu să îşi permită să îi introducă în joc şi pe mai tinerii Darian Luncan şi Andrei Marinescu, care au şi marcat, de altfel, dar şi pe portarul Raul Gavriş.

Marcatorii echipei CSM Oradea au fost însă în această dispută: Mihnea Gheorghe cu 3 goluri, Silvian Colodrovschi şi Bogdan Remeş - cu câte 2 goluri, Mateja Asanovic, Tiberiu Negrean, Darian Luncan, Levente Vancsik şi Andrei Marinescu cu câte un gol fiecare.

De la Dinamo, Matei Lutescu a fost cel mai eficace, cu 3 reuşite.

De menţionat că CSM nu s-a putut baza pe serviciile jucătorului Nichita Ilisie, care are o fractură la mână şi va rata în continuare toate jocurile din acest sfârşit de sezon.

Meciul al doilea al semifinalei dintre cele două echipe este programat sâmbătă, de la ora 12, tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu". Intrarea va fi liberă şi la această dispută.

În cealaltă semifinală, CSA Steaua Bucureşti, campioana en titre, a învins-o clar pe CS Rapid Bucureşti, cu scorul de 16-5 (4-1, 4-1, 5-1, 3-2), tot vineri, în Bazinul Steaua. Meciul al doilea dintre stelişti şi rapidişti va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 14:30, tot în bazinul din Complexul Sportiv Steaua.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!