Poloiştii de la CSU Oradea au debutat cu o victorie clară în jocurile oficiale din 2024. Echipa pregătită de Cosmin Goina şi Florin Ţic a evoluat la Cluj, cu gazdele de la Poli, în cadrul etapei a 3-a din returul Superligii Naţionale, şi s-a impus la o diferenţă de opt goluri.

Meciul, care a avut loc pe 11 februarie, s-a încheiat cu scorul de 15-7, pentru CSU Oradea, care şi-a consolidat astfel poziţia a 5-a a clasamentului.

Principalul marcator pentru echipa bihoreană a fost Tommaso Insinna, autor a 4 goluri, în timp ce Adrian Păşcăluţă, Csanto Balazs, Tudor Barbur, Cristian Tohătan şi David Rikk au înscris câte 2 goluri, iar Matei Vuşcan şi-a trecut şi el o dată numele pe lista marcatorilor.

A fost cea de-a cincea victorie din acest sezon pentru cea de-a doua echipă a municipiului Oradea, CSU.

În jocul de la Cluj, cei doi antrenori, Cosmin Goina şi Florin Ţic, i-au avut la dispoziţie pe: Forray Kalory, Matei Vuşcan, Alexei Nironca, David Rikk, David Moca, Gabriel Cenuşe, Adrian Păşcăluţă, Csanto Balazs, Ovidiu Ţifrea, Tudor Barbur, Mérai Laszlo, Tommaso Insinna, Flavius Popa, Mark Tokai şi Cristian Tohătan.

Pentru CSU Oradea urmează primul joc de acasă din acest an. Sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 10, la Bazinul Crişul, CSU Oradea va primi replica formaţiei Rapid Bucureşti.

Tot sâmbătă va susţine şi CSM Oradea prima partidă oficială de pe teren propriu din 2024. Este vorba despre duelul cu Poli Cluj, care va avea loc la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, de la ora 11:30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!